• Kunst in Tuinen Oosteind

  11 september 2023

  Afgelopen weekend een warm, maar succesvol weekend gehad hij tijdens de kunstroute: kunst in tuinen Oosteind. Op zes locaties werden prachtige tuinen opengesteld voor ca. 30 kunstenaarsvoor die hun werk toonden aan publiek. 
  samen met vier andere kunstenaars stond ik in de prachtige, feeërieke tuin van fam. van Willigen. Zaterdagmiddag was er sfeervolle muziek van Jazzith, waar iedereen van kon genieten. De expositie werd druk bezocht en ik heb vele leuke gesprekken mogen voeren met geïnteresseerde bezoekers, die ondanks de warmte er op uit trokken. Er kwamen een paar vragen voor (specifieke) workshops, die ik wellicht vorm ga geven in de nabije toekomst. Ook heb ik twee mensen heel blij gemaakt met een paar weken van mij (foto boven). Al met al kijk ik met een voldaan gevoel terug op een mooi weekend onder de bomen!

  Lees meer >> | 127 keer bekeken

 • Expositie in het oude kerkje van Middelbeers

  28 augustus 2022

  Op 3 en 4 september a.s. houden 8 kunstenaars -waaronder ik, een expositie in het oude kerkje van Middelbeers. Allen hebben het kunsttraject bij academie Filarski voltooid. Afgelopen jaar heb ik bij academie Filarski ook een coaching traject gevolgd. 

  Lees meer >> | 229 keer bekeken

 • Succesvolle Expositie Galerie Kunst 2001 in Badhoevedorp

  26 februari 2015

  Van begin januari tot half februari heb ik mijn schildeirjen geexposeerd in Badhoevedorp. Gon Bello uit Bergen toonde er haar prachtige stenen beelden. De expositie werd geopend door de voorzitter van de Galerie, waarna men onder het genot van een drankje en een hapje men kon genieten van tentoonstelling, met op de achtergrond muziek van de toetsenist. Op de website van Galerie ( http://

  Lees meer >> | 776 keer bekeken