Al heel lang heb ik een passie voor schilderen en in de loop der tijd ben ik lessen gaan volgen om mijn persoonlijke stijl te ontwikkelen. Om inspiratie zit ik niet verlegen, ideeën zijn naar mijn mening overal te vinden. 

De laatste jaren ligt mijn focus tijdens het schilderen op de natuur in brede zin. Het weidse dat onbereikbaar lijkt, maar ook het tere en kleine dat zich van dichtbij laat zien en respect afdwingt. Het is een boeiend onderwerp, afwisselend en verrassend veelzijdig, waarbij ik probeer mijn impressies op doek of papier te vertalen naar een beeld dat mij bevalt.
Om dit te verwezenlijken, maak ik in mijn werk vaak gebruik van gemengde technieken en werk ik graag in lagen, al dan niet gebruikmakend van textuur. Ik houd ervan om onderlagen opnieuw zichtbaar te maken en daar weer nieuwe lagen aan toe te voegen. Al doende  groeit zo het beeld onder mijn handen, waarbij ik steeds vaker toewerk naar abstractie, zonder het figuratieve helemaal los te laten.

Acrylverf heeft mijn voorkeur, niet alleen vanwege de snelle droogtijd, maar vooral ook vanwege de veelzijdigheid en de combinatiemogelijkheden met andere materialen. Het experimenteren daarmee blijft een uitdaging, maar schilderen vormt de basis. Het hele proces blijft een zoeken naar de juiste compositie, vorm of kleur. Het is een herhalend proces van laag over laag werken, wegpoetsen, krassen en aantasten, fouten maken, een andere weg zoeken, iets nieuws ontdekken, veranderen en weer toevoegen.